10.3 C
Medemblik
24 februari 2021 23:47
Medemblik Actueel.

Huurdersvereniging De Driehoek bestolen door ex-penningmeester

WERVERSHOOF – Huurdersvereniging De Driehoek blijkt te zijn bestolen door een ex-penningmeester van de verenging, het bestuur heeft aangifte gedaan bij de politie

Volgens het NHD kwam het bedrog uit toen tijdens de jaarvergadering de penningmeester geen duidelijkheid kon geven over het gevoerde beleid waarna andere bestuursleden diverse onregelmatigheden ontdekten in de administratie van de club. Met ruim 1100 leden is vertegenwoordigt de vereniging de belangen van huurders bij Het Grootslag.

Volgens het NHD staat het vast dat door zijn wanbeleid de vereniging ook contributies heeft misgelopen. Het bestuur heeft ondertussen de boekhouding weer op orde maar heeft de penningmeester geschorst en zal de rekening van alle geleden schade bij de penningmeester in rekening brengen. Hoe hoog de schade is wil het bestuur niet vertellen

Huurdersvereniging De Driehoek vertegenwoordigt de belangen van alle huurders van woningstichting Het Grootslag in de gemeenten Medemblik, Drechterland en Hoorn.

[signoff]

Reageren via facebook