11.6 C
Medemblik
26 september 2020 00:57
Medemblik Actueel.

Foto: Shutterstock

Weerbericht Medemblik: veel bewolking met soms wat motregen

MEDEMBLIK – Er is een flinke weersverandering opkomst, van temperaturen die op normaal of net boven normaal liggen gaan we de aankomende week naar flink onder normaal.

Vandaag is het overwegend bewolkt en kan er lokaal wat lichte motregen gaan vallen. De middagtemperatuur loopt op naar 14 graden bij een vrij krachtige wind maar later vandaag boven open land en water kunnen er windvlagen tot 80km/u gaan voorkomen, daarom is door het KNMI ook code geel afgegeven voor vanavond en vannacht. .

Zaterdag gaat een vrij warme dag worden voor de tijd van het jaar, lokaal loopt de temperatuur op richting de 16 graden, normaal is 12 á 13 gaden, staat er een harde wind uit het zuidwesten en neemt zaterdagavond/nacht de kans op een bui toe.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?