16.7 C
Medemblik
25 mei 2020 10:19
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik – bijna zomerse dag

MEDEMBLIK – Vandaag begint aanvankelijk met nog wat bewolking maar later komt de zon erbij en schiet de temperatuur omhoog richting de 19 á 20 graden. De wind is matig en waait uit het zuiden tot zuidwesten. In de nacht naar vrijdag daalt het kwik tot een graad of 10.

Voor de rest van de week ziet het er weer een stuk minder uit, behalve op vrijdag, dan wordt het mogelijk nog een graadje warmer dan vandaag, lokaal kan dan zelfs de 21 graden worden aangetikt. In de middag komt er bewolking binnendrijven waaruit later op de dag en in de avond mogelijk wat neerslag gaat vallen. Het weekend is wisselvallig, veel bewolking, enkele buien en een middagtemperatuur van rond de 13 graden.

Ook na het weekend blijft het weer wisselvallig en komt de temperatuur niet meer boven de 14 graden uit.

Reageren via facebook