17.6 C
Medemblik
7 juli 2020 16:30
Medemblik Actueel.

Scheringa Museum onder voorbehoud verkocht

OPMEER – Door het faillissement van de DSB Bank ging ook de bouw van het Scheringa Museum in Opmeer mee in het faillissement en werd verkocht voor ruim 900.000 euro aan een belegger in onroerend goed, deze heeft het pand wederom te koop gezet maar veel belangstelling was er niet voor.

Tot kort geleden zich een belangstellende heeft gemeld en nu is het zover dat het onder voorbehoud is verkocht en de makelaar ook geen bezichtigingen meer doet. Wie de koper is wil de makelaar niet zeggen omdat eerst nog de weg naar de notaris moet worden gevolgd, dan pas is de koop definitief en zal ook duidelijk worden wie de koper is.

Het pand zelf zal nog verder moeten worden afgebouwd, en door de leegstand verkeerd het niet in een al te beste staat.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?