16.3 C
Medemblik
24 september 2020 18:20
Medemblik Actueel.

Feestelijke opening Kruidvat Zwaagdijk

Kerstactie Westfriesland mocht 1 minuut gratis winkelen bij Kruidvat Zwaagdijk

ZWAAGDIJK-OOST – Kruidvat heet alle klanten uit Zwaagdijk en omgeving van harte welkom in de nieuwe winkel aan Zwaagdijk 229. Vandaag werd de feestelijke opening gevierd met een bijzondere en sympathieke actie. Als allereerste klant mocht Chantal de Hoop, oprichter en voorzitter van Stichting Kerstactie Westfriesland, één minuut gratis winkelen. Chantal wist een flink aantal verzorgingsproducten te verzamelen voor de kerstpakketten. Stichting Kerstactie Westfriesland verrast gezinnen die in armoede leven voor de kerstdagen met een kerstpakket. Hierbij wordt speciaal aandacht besteed aan de kinderen van deze gezinnen.

“Het is ontzettend leuk om een nieuwe winkel te openen en dubbel zo leuk als we daarmee een goed doel steunen. Het is fijn dat we een bijdrage kunnen leveren aan het goede werk Stichting Kerstactie Westfriesland” vertelt winkelmanager Nicole Nieuweboer. De nieuwe winkel is overzichtelijk en toegankelijk, met veel voordeel en wekelijks verrassende aanbiedingen. Nicole en haar team zijn trots: “We nodigen iedereen uit Zwaagdijk en omgeving uit om bij onze nieuwe winkel te komen kijken.”

Tekst gaat door onder de foto

Chantal de Hoop winkelt één minuut gratis voor Stichting Kerstactie Westfriesland

Stichting Kerstactie Westfriesland

Chantal de Hoop, is ontzettend blij met de minuut gratis winkelen. Zij zegt: “Ik wil Kruidvat hartelijk bedanken voor de steun. Ik heb veel kunnen shoppen om zoveel mogelijk producten te verzamelen voor Stichting Kerstactie Westfriesland. Daarbij komen de verschillende producten goed van pas en dat is geweldig!”

Over Kruidvat

Kruidvat telt meer dan 1.230 winkels in Nederland, België en Frankrijk en is met ruim 15.000 medewerkers marktleider in de health- & beautymarkt. Kruidvat geeft invulling aan haar motto ‘Steeds verrassend, altijd voordelig’ door een ruime keuze te bieden uit een voordelig, gevarieerd en hoogwaardig aanbod health- & beautyartikelen, aangevuld met een uitgebreid en verrassend assortiment branchevreemde producten.

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?