Ben jij die vrijwilliger die van de Bibliotheek Wognum een gezellige en bruisende ontmoetingsplaats gaat maken?

WOGNUM – De nieuwe Bibliotheek Wognum gaat cursussen, workshops, lezingen en doe-activiteiten organiseren voor jong tot oud. En natuurlijk is de bibliotheek 5 dagen per week open van 09:30 tot 17:30 uur. Voor de jeugd is er een DigiLAB waar ze kunnen experimenteren met de toekomst door kennis te maken met VR, programmeren, 3D-printers en nog veel meer.

Wij zoeken vrijwilligers om ons te helpen bij de verschillende activiteiten. Heb je enkele uurtjes per week over en wil je ons helpen? Graag. Wij zoeken gastheren/vrouwen voor de uitlening, bij activiteiten en hulp in het DigiLAB

Gastheer/vrouw tijdens openingsuren

Als gastheer/vrouw ben jij tijdens openingsuren één van de gezichten van de vesting en draag je bij aan een uitnodigende sfeer.

Gastheer/vrouw bij activiteiten

Volwassenen kunnen lezingen, workshops en ontmoetingsbijeenkomsten bijwonen. Als vrijwilliger ben je belangrijk in de voorbereiding van leuke activiteiten, meestal tijdens openingsuren en af en toe ’s avonds.

Begeleider DigiLAB

De vrijwilliger begeleidt kinderen bij het experimenteren in het DigiLAB met bijvoorbeeld Virtual Reality en het gebruik van de 3D-printer.

Meer informatie en aanmelden kan via www.westfriesebibliotheken.nl/vrijwilligers. Wil je inhoudelijk meer weten over de werkzaamheden? Neem dan contact op met: Marian Blom/Abelien Blokland voor gastheer/vrouw. Sebastian van der Linden voor begeleider DigiLAB. Telefoonnummer: 0228 743 943

[signoff]

Reageren via facebook