Maria-Bernadette school Medemblik gaat ‘op reis’

MEDEMBLIK – Vrijdag 11 oktober staat de Maria-Bernadette school in Medemblik in het teken van de activiteitendag en dit jaar is het thema ‘Reis Mee!’

In de speelzaal staat een luchtkussen, in alle klassen zijn er spelletjes te doen, kun je mooie dingen knutselen, nagels laten lakken, schminken en nog veel meer. Binnen is er een rad van avontuur met prachtige prijzen, zo maakt u zelfs kans op een gratis bezoek aan het Rijksmuseum! Er is een restaurant waar u heerlijke dingen kunt eten onder het genot van een drankje. Dan hebben we het nog niet eens gehad over de Maria Bernadette’s Got talentshow. En natuurlijk mag het spookhuis niet ontbreken.

Komt dat zien!

De deuren gaan om half drie wijd open voor iedereen, het startmoment van onze activiteitendag. Om de twee jaar vindt deze dag plaats met als doel geld bijeen te brengen voor een goed doel en een doel in de school.

Dit jaar is het goede doel stichting Happy Wings. Een valkenier gaat naar zieke kinderen of dementerende ouderen met zijn vogels. Het andere deel van de opbrengst wordt besteed aan een schooldoel. Dit doel wordt later bekend gemaakt.

Leerlingen, leerkrachten en hulpouders zullen er alles aan doen om iedereen een gezellige dag te bezorgen. Al wekenlang zijn veel mensen bezig om alles in goede banen te leiden.

De activiteitendag is er voor iedereen: uiteraard voor alle leerlingen en hun ouders, broertjes en zusjes en opa’s en oma’s en andere familieleden. Maar ook voor buren, vrienden, ouders die hun kind pas hebben aangemeld en voor ouders en leerlingen die al enige tijd van school af zijn.

Kortom: iedereen is welkom van 14.30 uur tot 18:00 uur op de Maria-Bernadette school.

[signoff]

Reageren via facebook