De grootste showman van Nederland komt met zijn circusshow naar Abbekerk

ABBEKERK – Circus maar dan net even anders dan normaal. De grootste Showman van Nederland Borm Alfons brengt een compleet programma van anderhalf uur helemaal in circussfeer. De show is een echt familiefeest omdat jong en oud worden ingepakt door deze allround entertainer die ook nog eens de spits afbeet in het nieuwe seizoen van MAN BIJT HOND bij SBS 6. Ook daar hebben zij zijn talent ontdekt.

Circus is wat hij wil brengen bij grote en kleine mensen. Een show vol circusacts, liedjes, en comedy voor kinderen van 3 tot 90.  Een zeer gevaarlijke glazenbalance, een kleurrijke ballonnen show, een top buikspreekact en nog veel meer behoren tot de hoogtepunten in de show.

Borm Alfons is geen onbekende.

In 2013 ging zijn enorme verhuurbedrijf van feestmaterialen ten onder mede door toedoen van de crisis.
25 jaar lang runde hij deze grote onderneming en verzorgde meer dan 30.000 evenementen.
Hij werd multimiljonair en raakte alles kwijt. Zijn Mercedes werd ingeruild voor een fiat panda en zijn bungalow werd door de bank verkocht. Hij huilde echter geen moment want was dankbaar voor de prachtige jaren die hij al vanaf zijn twintigste beleefde.

Nu enkele jaren later is hij opgestaan uit de duisternis en een totale nieuwe weg ingeslagen. De afgelopen maanden was hij één van de absolute hoogtepunten in het wereldberoemde circus Renz Berlin. En nu gaat hij met zijn eigen fantastische familieshow het hele land door.

In Man bijt Hond heeft hij gezegd dat de toegangsprijs heel laag zal zijn omdat hij van mening is dat  iedereen hem moet kunnen zien, ongeacht een grote of kleine portemonnee. Daarom is de entree slechts 9 euro per persoon.

De show in Abbekerk is op vrijdag 27 september om 19.00 uur in het Dorpshuis Kaarten zijn aan de zaal verkrijgbaar vanaf een uur voor de show of online te reserveren bij www.topcircus.nl. Er zijn geen kosten verbonden bij online reserveren.

[signoff]

Reageren via facebook