Nieuweboer beslist wedstrijd in allerlaatste minuut

WERVERSHOOF – Afgelopen vrijdag kwam Blue Desk uit Alkmaar naar Sporthal de Dars. Blue Desk speelt al een aantal jaren in de 1e klasse. Na 3 minuten de score Thijs Schouten bij de 1e paal bij een corner op aangeven van Mitch Hofland de score. Nieuweboer voetbalde goed en creëerde diverse mogelijkheden.

Halverwege de eerste helft kwam keeper Jeffrey Groot door een ongelukkige terugspeelbal in de problemen en via een blok verdween de bal in doel. Na de wissel ging het bal tempo omhoog en binnen 5 minuten scoorde Sven Deen met een schot vanaf 10 meter en Jorren Grooteman na een scherpe voorzet van Mitch Hofland. Voor de wissel verdedigde Blue Desk redelijk fysiek, maar bij 3-1 werd het spel van hun zijde harder.

Nieuweboer verzuimde te lang om de wedstrijd definitief te beslissen. In de allerlaatste minuut speelde Thomas Buis zich vrij tussen 3 Blue Desk spelers op de middenlijn en werd vlak voor doel onderuit gehaald. Thomas bracht met de doeltreffende penalty de eindstand op 4-1.

Komende vrijdag speelt Nieuweboer H1 om 22.00 in Den Helder tegen Zeemacht 2.

Reageren via facebook