Karibu-concert De Kapel Andijk

ANDIJK – Stringtime is een graag geziene band op diverse bluegrass activiteiten en festivals. Op 5 maart zijn ze te zien in De Kapel, Middenweg 48 te Andijk. Naast optredens in Nederland heeft Stringtime met veel plezier gespeeld in Duitsland, Noorwegen en België. Stringtime richt zich in eerste instantie op het spelen van traditionele bluegrass, maar mede onder invloed van het prachtige gitaarspel van Wouter Pothoven wordt ook van de traditionele paden afgeweken.

Daarnaast heeft de band in Bert Hilberts een bassist gevonden die steeds vaker eigen nummers schrijft, nummers die langzamerhand deel zullen uitmaken van het repertoire. Ook de muziek die door Hans Kelderhuis en Laura ter Beek in huiselijke kring wordt gezongen wordt inmiddels door Stringtime in bluegrass uitvoering gespeeld. In Jan Pals heeft Stringtime eind vorig jaar een banjonist gevonden die niet alleen geweldig banjo speelt, maar ook op de mandoline prima uit de voeten kan. Dit zorgt ervoor dat het repertoire van Stringtime nog afwisselender is geworden. Stevige bluegrass traditionals worden afgewisseld met mooie ingetogen ballads. www.stringtime.nl

Doel van het Karibu-concert is om het werk van father Bayo in Bagamoyo, Tanzania een financiëel steuntje in de rug te geven. De entree is € 10,- inclusief koffie/thee en in de pauze is er een verloting voor het werk van father Bayo. We hopen u te zien op zondag 5 maart in De Kapel, Middenweg 48 te Andijk, aanvang 15.00 uur.

Info: Dick Groot, tel: 0228-592018, e-mail: dickgroot64@gmail.com over de muziek. Jan Gorter, tel: 0228-592957, e-mail: jangorter58@gmail.com over father Bayo

Reageren via facebook