De Nationale Voorleesdagen bij de Westfriese Bibliotheken

MEDEMBLIK – Tijdens de Nationale Voorleesdagen staat alles in het teken van voorlezen en prentenboeken voor peuters en kleuters. Er zijn fantastische voorstellingen en burgemeesters en wethouders lezen voor uit het prentenboek van het jaar Moppereend, van Joyce Dunbar en Petr Horáček. 

Voorstelling Ozeboos voor peuters en kleuters

Eend Ozeboos is mopperig. Haar vijver is opgedroogd en ze wordt achtervolgd door een klein grijs wolkje. Kan hond, varken, schildpad, geit of konijn haar weer opkikkeren? Een interactieve voorstelling met verhalen en muziek.

  • Zaterdag 1 februari van 16:00 tot 16:45 uur Bibliotheek Hoogkarspel
  • Zondag 2 februari van 10;00 tot 10:45 uur Bibliotheek Enkhuizen
  • Kaarten € 5,00 (ook voor begeleiders)
  • Kaarten reserveren via www.westfriesebibliotheken.nl/voorleesdagen

Van voorlezen krijg je nooit genoeg….

Burgemeesters en wethouders lezen voor uit het prentenboek Moppereend op woensdag 22 en 29 januari van 14:00 tot 14:30 uur:

  • 22 januari in de bibliotheek De Goorn, Enkhuizen, Hoogkarspel, Medemblik, Obdam, Opmeer, Stede Broec, Wervershoof (14:30 uur) en Wognum.
  • 29 januari nogmaals in de Bibliotheek Medemblik, Wervershoof (14:30 uur) en Wognum

Heel veel redenen om lid te worden van de Bibliotheek tijdens de NVD zoals: – vingerpopje Moppereend cadeau voor nieuwe jeugdleden; ouders krijgen 25% korting op een comfort of all-in abonnement en voorlezen vergroot de taalontwikkeling.

Gouden bon-actie vanaf 22 januari

Maak je baby lid van de bibliotheek en ontvang een BoekStartkoffertje. Vind jij daarin ook een gouden bon? Dan ontvang je een leuk verrassingspakket.

Meer informatie over de voorleesdagen, activiteiten en acties op www.westfriesebibliotheken/nl/voorleesdagen