Medemblik Actueel.

Erik Dekker van handbalvereniging SEW Nibbixwoud bij de start van de Torch Run Foto: Team Sportservice

CDA wil Special Olympics Nationale Spelen naar Medemblik halen

MEDEMBLIK – Afgelopen weekend was de gemeente Medemblik toneel van de eerste Special Olympics. 130 sporters met een verstandelijke beperking gingen met groot succes de sportieve strijd met elkaar aan.

Els van der Bosch (CDA) wil nu dat Medemblik zich kandidaat gaat stellen voor de ‘Special Olympics Nationale Spelen’, de voorzitter van de Special Olympics Nederland Mr. Verbunt heeft zich al positief uitgelaten over deze plannen van de CDA-raadslid.

Els van der Borst wil nu van het college weten of zij de toezegging wil doen om voor 31 oktober 2019 zich aan te melden bij de Special Olympics Nationale Spelen als kandidaat voor deze spelen in 2022.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook