25 C
Medemblik
14 augustus 2020 18:06
Medemblik Actueel.

HVC legt Medemblik onder een walm van stank

MEDEMBLIK – De wind komt weer eens uit de verkeerde hoek en direct stromen op de redactie de mailtjes binnen over HVC en de door hun veroorzaakte stankoverlast.

HVC is al tijden bezig om dit op te lossen maar tot op de dag van vandaag is de stankoverlast eerder erger geworden dan dat het af is genomen. Uit eerdere onderzoeken bleek, ondanks het ontkennen door HVC, dat zij wel de veroorzaker zijn van de stank, een stank die velen omschrijven alsof er een dood dier ligt te verrotten, en dat HVC zelfs dwangsommen heeft gekregen om dit op te lossen.

Helaas voor de mensen die nu wederom in de misselijkmakende stank zitten van HVC, is het even doorbijten.  Wat u wel kunt doen is de Omgevingsdienst bellen op 088-10 21 300, als er minimaal 5 klachten binnenkomen gaan zij direct maatregelen nemen.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?