16.9 C
Medemblik
21 oktober 2020 21:29
Medemblik Actueel.

Foto aangeleverd

FC Medemblik kabouters zoeken nieuwe kabouters

MEDEMBLIK – Het voetballen is weer begonnen, de eerste oefenwedstrijden zijn al gespeeld, binnenkort starten de wedstrijden om de beker en dus moet er ook eer getraind worden zo ook bij de kabouters van FC Medemblik.

Één van de trainers van het kabouterelftal van FC Medemblik is Pascal Redeker en die roept ouders op om hun kind of kinderen ook aan te melden voor de kaboutertrainingen. De trainingen worden elke zaterdagochtend gehouden op het A-veld tegenover de tribune en starten om 10 uur.  Kindjes van 4 tot 6 jaar zijn zaterdag van harte welkom om een proeftraining bij te wonen.

Pascal Redeker zegt tegen Medemblik Actueel: “We kunnen weer van harte nieuwe Messi’s en Ronaldo’s gebruiken. Van te voren opgeven is niet nodig. Je kan je gewoon bij de tribune melden en lekker een uurtje mee trainen.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook