Weerbericht Medemblik: veel zon en zomers warm

MEDEMBLIK – Na een periode van wisselvallig weer is het nu weer de zomer die vol gas gaat geven en krijgen wij t/m woensdag een periode van temperaturen van ruim boven de 25 graden overdag

Vandaag schijnt de zo uitbundig en loopt de middagtemperatuur op naar rond de 27 graden, lokaal kan het nog een graadje warmer worden. De wind is zwak en waait uit het oosten/zuidoosten. In de nacht naar zondag blijft het nog lang boven de 20 graden, halverwege de nacht daalt het kwik naar rond de 18 graden.

Zondag is het nog steeds zeer zonnig maar dan schuiven er ook soms wat wolken voorbij de zon maar geen zorgen, er gaat geen regen vallen. De middagtemperatuur is met 27 á 28 graden ruim boven normaal voor deze periode van het jaar. In de nacht naar maandag daalt het kwik pas halverwege de nacht richting de 17 graden.

Maandag en dinsdag zijn dagen dat de temperatuur nog meer richting de 30 graden gaat kruipen, maandag 28 á 29 graden, dinsdag 28 graden. Op beide dagen is er veel zon en waait de wind uit het oosten tot noordoosten en is zwak van kracht.

[signoff]

Reageren via facebook