Weerbericht Medemblik – wisselend bewolkt met zonnige perioden

MEDEMBLIK – Vandaag hebben wij te maken met een overgangsdag naar wat minder stabiel weer. De zon is vandaag veelvuldig te zien maar ook zullen van tijd tot tijd wolkenvelden overdrijven. De middagtemperatuur loopt op naar 22 graden bij een zwakke wind uit het zuidoosten (2Bft) .

Vanaf dinsdag krijgen wij te maken met buien, niet in grote hoeveelheden maar de herfst gaat wel meer en meer zijn intrede doen. Overdag 20 graden, bij een matige wind uit het zuidwesten. Woensdag en donderdag valt er ook af en toe een bui maar veel warmer dan 18 graden zal het niet worden. De wind draait naar het westen en neemt toe tot matig tot vrij krachtig.

Vrijdag lijkt een ronduit natte dag te gaan worden met regelmatig een fikse bui en een middagtemperatuur van hooguit 17 graden bij een matige wind uit het zuidwesten.

Reageren via facebook