Kermis Medemblik met de Disco Train als nieuwe attractie

MEDEMBLIK – De kermisexploitanten houden elk jaar, speciaal voor mensen met een beperking, een middag als de kermis in de stad is. Niet alleen cliënten van Leekerweide zijn vrijdag 2 augustus, maar ook jongens en meisjes met een beperking uit heel West-Friesland. Kom naar Medemblik en sta rond 13.00 uur bij café ’t Zeepaardje, aan de Kaasmarkt, om je op te geven voor een gezellige middag.

Edwin de Vries van Stichting Behoud Nederlandse Kermissen en Gerard Oudejans, uitbater van café ’t Zeepaardje, verzorgen deze jaarlijkse, onvergetelijke dag voor mensen met een beperking. Inmiddels de dertiende editie. “Daar kijken ze heel lang naar uit”, volgens Gerard Oudejans. “De Medemblikker kermis is een uitje voor hen, daar deze dag is zo indrukwekkend voor ze, dat vergeten ze niet snel.”

Clown Willy

Wie beperkt is en deze dag wil meemaken, kan zich inschrijven tussen 13.00 en 13.30 uur voor het café aan de Kaasmarkt. Ook Clown Willy is van de partij om met de deelnemers de kermis over te gaan en de attracties in te gaan. “Langzaam wordt de spanning opgebouwd en dan gaan we met zijn allen genieten van lekkers, gekkigheid en de kermisattracties! Want een groot aantal van de attracties zijn gratis voor alle deelnemers.”

Esther, één van de begeleiders van Leekerweide die al een aantal keer mee is gegaan, benoemd hoe goed verzorgd en gul de mensen van het Zeepaardje en ook van de kermisattracties zelf zijn.

Cliënt Sylvia heeft weer veel zin om heen te gaan. “Ik ga elk jaar heen. Het is altijd leuk daar en ik krijg elk jaar ook een knuffelbeer mee. Ja, het is echt heel leuk hoor.”

Dat de enthousiaste groep samen met de inwoners van Medemblik en omgeving geniet van de kermis maakt deze middag nog mooier. De kermis in Medemblik verbindt mensen met elkaar. Beleef het mee!

De Disco Train komt naar Medemblik

Op de kermis van Medemblik staan dit jaar een paar nieuwe attracties. Eén daar van is de Disco Train. Lekker hard in de rondte op feestelijke discomuziek! In de havenstad is zoveel te beleven. Mis dit evenement niet!

Attracties

 • Autoscooter
 • Break Dance
 • Tripple XXX
 • Disco Train
 • Booster

Kinderattracties

 • Tea Cups
 • Bungy Trampoline
 • Buggy’s
 • Bussensport
 • Kids-Fun
 • Eendjes vissen
 • Touwtje trekken
 • Crazy Jumbo

Gokspelletjes

 • Kamelenrace
 • Lucky Cranes
 • Pusher Palace

Eetkramen

 • Gebakkraam
 • Nougat/suikerwerk
 • Suikerspin/popcorn
 • Churros

Diversen

 • Skeeball
 • Schietsalon
 • Basketbal

Via mediapartner Rodi Media

[signoff]

Reageren via facebook