19.8 C
Medemblik
21 mei 2020 10:46
Medemblik Actueel.

Foto: Pascal van As

Fotoreportage: Oldtimerdag Medemblik, een genot voor jong én oud

MEDEMBLIK – De weergoden hadden er zondag duidelijk zin in om de Oldtimerdag in Medemblik te laten slagen. Nog voor het evenement begon met een parade door de omgeving van Medemblik liep de Nieuwstraat al vol met mensen die zich vergaapten aan al het moois.

Vooral de oude brommers als Kreidler, Zündapp en zelfs een Honda stonden te glimmen en trokken veel bekijks. Vooral de ‘oude’ jongeren haalden herinneringen op en natuurlijk was daar de strijd weer van welke nu beter was, de Kreidler of de Zündapp, een strijd die wel tot het einde der tijden zal blijven voortbestaan.

Maar ook de oude legertrucks van het Educatief WOII Centrum in Medemblik stonden volop in de belangstelling, net zoals de overige ruime 100 voertuigen die zich hadden ingeschreven voor deze dag.

Organisatorische Gerda Kaarsemaker kan met plezier terugkijken op wederom een zeer geslaagde dag die weer door vele duizenden mensen werd bezocht.

Reageren via facebook