Schaatsen op het Plein van Kasteel Radboud

Medemblik – Kan het nóg romantischer? Schaatsen op het plein van Kasteel Radboud, compleet met heerlijke koek en zopie, lichtjes, muziek en leuke marktkraampjes… Het lijkt een sprookje, maar deze wordt nu werkelijkheid! Vanaf Valentijnsdag op zondag 14 februari gaat het gebeuren. Medemblik krijgt 3 weken lang een kunstschaatsbaan waar jong en oud van harte welkom is!

Seizoensverlenging door mooi winterprogramma

Het initiatief van de schaatsbaan komt van PC Reclame dat eind december een kunststof schaatsvloer aanschafte van 200m2. Het nieuws is enthousiast ontvangen door de instellingen, ondernemers en bewoners van Medemblik, waarbij zich meteen een groep van vrijwilligers vormde, geleid door Emma Buis van NED 1671. Er is in het verleden meerdere keren gesproken over seizoensverlengende evenementen om toeristen en dagjesmensen naar Medemblik te trekken. Een schaatsbaantje ergens in Medemblik kan daar prima voor zorgen. Hierbij kunnen op eenvoudige wijze meerdere kleine evenementen aan elkaar verbonden worden, waardoor de mogelijkheid van een heus winterprogramma ontstaat.

Opgeven vrijwilligers

Om het evenement te kunnen verwezenlijken, moet er veel werk worden verzet. Aanmelden als vrijwilliger kan via: dit formulier. Op dit formulier kunt u precies aangeven voor welke taak u graag in aanmerking komt. Natuurlijk is er voor iedere vrijwilliger een leuk presentje en vrijkaartjes voor de schaatsbaan.

Opgeven attributen

Er moet nog verder worden geïnvesteerd in ijshockeyschaatsen, slijpmachine, boarding, chaletjes, kluunmatten, bankjes, verlichting  etc. Heeft u een lichtlijn of een attribuut die u niet meer gebruikt of weet u iemand die dat wil uitlenen of verkopen, geef dit dan door op info@pcreclame.nl of bel 06 301 212 36 (Peter Commandeur).

Scholen doen ook mee. Sponsoring is noodzakelijk

Ook de basisscholen van Medemblik kunnen op klassikale wijze gebruik maken van het schaatsbaantje. Om dit gratis te houden, wordt door middel van sponsoring getracht om een gedeelte van de initiële kosten van de schaatsbaan te dekken. PC Reclame zal de komende week zoveel mogelijk bedrijven benaderen die sponsor willen worden. Vanaf € 100,- kan er al gesponsord worden dmv een spandoekje aan de boarding van de baan. Wilt u graag uw naam verbinden aan een uniek evenement in Medemblik, vul dan het formulier in.

Informatie Opening Valentijnsdag, algemene openingstijden, peuterschaatsen en tarieven

Alle informatie kunt u per februari op www.schaatsenophetplein.nl vinden, dus houd deze site goed in de gaten. Verder zullen wij nieuwe informatie verspreiden via Medemblik Actueel, Youmedemblik en verschillende andere media.

 

Vrijwilligers, ondernemers, instellingen, Youmedemblik en NED 1671 doen er alles aan om u een geweldige schaatservaring te bezorgen en verwelkomen u graag op het plein van Kasteel Radboud. Tot 14 februari!

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.