13.3 C
Medemblik
8 juli 2020 10:44
Medemblik Actueel.

Foto: Agnes Druijf

Ingezonden: Foto’s van Syberisch Medemblik

MEDEMBLIK – Via de mail, redactie@medemblikactueel.nl, krijgen wij deze prachtige foto’s binnen ingestuurd door Agnes Druijf uit Opperdoes. Foto’s gemaakt in en om Medemblik waaruit blijkt dat je helemaal niet ver hoeft te rijden om toch Syberische taferelen te kunnen zien.

Met eigen ogen zien? Wees er snel bij want de winter is voorbij, de dooi zal vanaf vandaag hard toeslaan en dan is het weer weg.  En wilt u de slideshow niet bekijken, klik dan gewoon op de foto dan ziet u alle foto’s verschijnen.

Foto: Agnes Druijf Foto: Agnes Druijf Foto: Agnes Druijf Foto: Agnes Druijf Foto: Agnes Druijf Foto: Agnes Druijf Foto: Agnes Druijf Foto: Agnes Druijf Foto: Agnes Druijf Foto: Agnes Druijf Foto: Agnes Druijf

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?