Medemblik Actueel.

Stockfoto politie-database
Stockfoto politie-database
Politie

Ruzie Oostvaardershof Medemblik, man gewond naar ziekenhuis

MEDEMBLIK – Vrijdagavond is een man gewond geraakt bij een ruzie waar drie mannen en een vrouw betrokken waren, één van de mannen raakte hierbij gewond en moest voor verder onderzoek naar het ziekenhuis worden gebracht.

Politiewoordvoerder Menno Hartenberg zegt tegen Medemblik Actueel dat er waarschijnlijk geen verder politieonderzoek zal plaatsvinden omdat de betrokkenen geen aangifte lijken te gaan doen.

Bij het incident werden meerdere politieagenten opgeroepen en een ambulance.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat. De redactie zal er dan mee aan de slag gaan. Let op, de foto moet een eigen foto zijn anders wordt deze niet geplaatst

 

Reageren via facebook