Foto: Pascal van As

Nieuwe Poolse supermarkt een aanwinst voor Medemblik

MEDEMBLIK – Afgelopen vrijdag was het dan zover, Kosar Aziz opende zijn tweede Poolse supermarkt in Westfriesland. Na de winkel in Hoorn was nu Medemblik aan de beurt om in het pand waar voorheen Intertoys in zat een moderne Poolse supermarkt te openen met vooral Poolse producten.

De supermarkt van Azis in Hoorn staat bekend om de lage prijzen omdat deze direct van een Poolse leverancier worden betrokken en alleen in naam en beschrijving verschillen. Maar niet alleen Poolse producten zult in de supermarkt gaan tegenkomen ook merken die bij de Medemblikkers wel bekend in de oren klinken vinden hun weg naar de nieuwe supermarkt aan de Nieuwstraat in Medemblik.

Waar de supermarkt wezenlijk verschilt met de overige supermarkten in Medemblik is het assortiment vleeswaren, een grote hoeveelheid worsten maar ook ander soorten vlees direct uit Polen geïmporteerd liggen te wachten op de klanten.

Waar de klanten van de Poolse supermarkt nog wel even op moeten wachten is op de alcoholische Poolse dranken, Azis wacht nog op de drankvergunning voor hij de slijterij in de winkel mag openen.

[signoff]

Reageren via facebook