27.6 C
Medemblik
7 augustus 2020 12:30
Medemblik Actueel.

Foto: Shutterstock

Weerbericht Medemblik: bewolkt met buien, later ook ruimte voor de zon

MEDEMBLIK – Na de onverwacht toch nog behoorlijke bui regen van woensdag hebben wij ook vandaag en vrijdag te maken met buien waarbij een klap onweer ook niet is uitgesloten.

De dag start vandaag zwaarbewolkt en uit deze bewolking valt vanochtend geregeld wat neerslag. In de loop van de dat klaart het wel iets op en komt de zon te voorschijn maar de buienkans blijft groot. De middagtemperatuur loopt op naar een graad of 20 bij een meest matige wind uit het westen/zuidwesten. In de nacht naar vrijdag daalt het kwik naar een graad of 14.

Vrijdag wordt een natte dag, veel bewolking en regenbuien zullen de dag vullen en daarbij is er ook een kans op onweer. De middagtemperatuur blijft steken bij een graad of 18 á 19 en de wind is matig soms vrij krachtig en waait uit het westen. Tegen de avond gaat het wat opklaren en daalt de temperatuur in de nacht naar zaterdag naar een graad of 15.

Het weekend verloopt gedeeltelijk bewolkt waarbij er ook ruimte is voor de zon, zaterdag 18 graden en zondag een frisse 17 graden, ruim onder normaal voor de tijd van het jaar. De wind draait weer naar het noorden/noordwesten en is matig tot vrij krachtig van kracht.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?