14.8 C
Medemblik
23 september 2020 08:41
Medemblik Actueel.

Foto: NH Nieuws

Draka Polymer failliet, 150 man verliezen hun baan

ENKHUIZEN – De rechtbank heeft zojuist het faillissement uitgesproken van Draka Polymer in Enkhuizen, door het faillissement verliezen 150 personeelsleden hun baan.

Bewindvoerder Axel de Groot laat dit zojuist weten. De rechter wilde geen dwangakkoord aan de drie overgebleven schuldeisers opleggen waardoor er niets anders op zat om het faillissement aan te vragen en dat is nu ook verleend.

De ontslagaanvragen gaan nog deze week de deur uit volgens de bewindvoerder die nu is benoemd tot curator in het faillissement van Draka Polymer. Door het faillissement is de weg vrij gekomen voor Renolit om de leeggekomen gebouwen weer in eigen beheer te nemen en te gaan verbouwen.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?