Intertoys Medemblik gaat sluiten

MEDEMBLIK – Intertoys Medemblik gaat de deuren sluiten. De nieuwe eigenaar van Intertoys de Portugese investeerder Green Swan heeft laten weten dat er 91 winkels per half mei zullen gaan sluiten.

Morgen, zaterdag, start de uitverkoop bij Intertoys Medemblik, gekochte artikelen in de uitverkoop kunnen niet meer geruild worden.

De klap is hard aangekomen bij het personeel van Intertoys in Medemblik, de bedrijfleidster van Intertoys kon niet veel meer vertellen dat wat de curator naar buiten heeft gebracht. Het personeel mag niet praten met de pers.

Het Portugese investeringsfonds is druk bezig met overnames in de speelgoedsector, in 2018 namen zij al het failliete Toys ‘R’ Us over en ook zijn zij eigenaar van speelgoedketen Maxi Toys en hebben ze vorige week de Belgische tak van Bart Smit in handen gekregen al bestaat.

[signoff]