6.6 C
Medemblik
23 november 2020 20:02
Medemblik Actueel.

Feestelijke heropening Aldi Medemblik

MEDEMBLIK – Vrijdag 23 maart wordt om acht uur ’s ochtends de verbouwde Aldi-vestiging aan de Randweg in Medemblik feestelijk heropend. De opening wordt verricht door filiaalleidster Jessica de Graaf. Het wordt een bijzondere gebeurtenis. De geur van afgebakken brood is een heerlijke binnenkomer. Daarnaast is het assortiment verrassend en vernieuwend. In de winkel ligt de nadruk op veel verse producten zoals vlees, vis, groente en fruit. De ‘best geteste’ producten geven aan dat naast de voordeligste prijs ook goede kwaliteit hoog in het vaandel staat bij Aldi.

Én de eerste 400 klanten altijd prijs op vrijdag 23 maart

In verband met de verbouwing sluit het filiaal vrijdag 16 maart om 18.00 uur.

De verwachting is dat het op de openingsochtend een gezellige drukte wordt: de eerste 400 klanten krijgen bij aankoop van minimaal € 20,- aan boodschappen een tas met gegarandeerd een
aantrekkelijke prijs. Op kraskaarten staat de prijs: bijvoorbeeld wafelijzers, bluetooth headsets of een tegoedbon ter waarde van € 250,-. Voor klanten die geen prijzentas meer kunnen krijgen, is er zolang de voorraad strekt- een gratis herbruikbare Aldi-tas.

Ruime winkel

De enthousiaste filiaalleidster Jessica de Graaf: “Wij zijn als team bijzonder trots om in dit mooie nieuwe filiaal te mogen werken. Iedereen gaat verrast worden. Alleen al door de lekkere verse broodjes! Met veel aandacht voor verse producten en een ruime winkel “nieuwe stijl” kunnen we de klant nog beter bedienen. Wij zijn in ieder geval klaar voor een mooie toekomst in Medemblik. We heten iedereen van harte welkom.”

Foodtruck

Om klanten extra te verwennen, staat er op de openingsdag een Foodtruck op de parkeerplaats. Daar worden heerlijke gerechtjes bereid. Klanten kunnen gratis lekkere hapjes proeven. De gerechtjes zijn vers klaargemaakt met de producten van Aldi. In de week na de opening zijn er diverse proeverijen in de winkel.

Duurzame winkel

Voor Aldi is duurzaamheid een belangrijke pijler. Niet alleen zijn er steeds meer biologische en Fairtrade-producten in de schappen te vinden, ook wordt nagestreefd om de filialen zo duurzaam mogelijk in te richten. De koeling in het pand vindt deels plaats met het natuurlijk koudemiddel CO2 in plaats van schadelijke koudemiddelen. Alle winkelverlichting is LED. Papier en folie worden 100% gereycled.

Reageren via facebook