Verzamel een team en doe mee met het beachvolleybaltoernooi in Midwoud. (Foto: Shutterstock)

Beachvolleybaltoernooi Schorpioen bij De Post Midwoud

MIDWOUD – Op het Cor Druifplein, naast café de Post, worden twee beachvolleybalvelden aangelegd. Maak een team en ga zaterdag 13 en zondag 14 juli helemaal los op het zand in Midwoud.

Een team bestaat uit vier personen, waarvan minimaal één dame. Het toernooi begint zaterdag vanaf 18.00 uur. De volgende dag speelt iedereen van 10.00 tot 18.00 uur. Inschrijfgeld 4 tegen 4 is 30 euro per team.

Voor het eerst wordt ook de categorie 2 tegen 2 gespeeld. Dit vindt plaats op zaterdag van 14.00 tot 17.00 uur. Inschrijven als dames- of herenduo of mix. In deze categorie spelen de deelnemers volgens de reguliere beachvolleybalregels. Inschrijfgeld is 10 euro per koppel.

Volgens de organisatie belooft het een supergezellig toernooi te worden, waarbij plezier voorop staat. Men hoeft geen volleerd volleyballer te zijn om goed mee te doen. Vraag collega’s, buren, familie, verzin een gekke naam en maak een leuk team.

Deelname is voor eigen risico. Aanmelden bij Danny Molenaar in De Post of Malte Pörksen, tel. 06-43990929 of stuur een e-mail naar malte-josine@perxon.nlDe inschrijving sluit op dinsdag 9 juli.

[signoff]

Reageren via facebook