Medemblik Actueel.

Weerberichten

Weerbericht Medemblik: bewolkt maar ook perioden met zon

MEDEMBLIK – Voor veel mensen zijn vooral de nachtelijke temperaturen een verademing, geen zwoele zweterige nachten maar koele nachten, raam open en lekker slapen. Voor deze groep mensen is er goed nieuws, de frisse nachten blijven nog wel even voortduren.

Maar voor de mensen van temperaturen van boven de 25 graden is er minder goed nieuws, De wind blijft ook de komende dagen en de aankomende week uit het noorden/noordwesten waaien waar door de temperaturen bij ons overdag zo rond de 20 graden blijven schommelen.

Vandaag is er afwisselend bewolking en zon maar de bewolking neemt wel toe vanavond. Het blijft wel droog. Vrijdag is er wat meer zon en dat zorgt ervoor dat de temperatuur met 21 graden weer boven de 20 graden grens gaat uitkomen.

Zaterdagochtend is er kans op wat neerslag, en dan vooral in de ochtend. Met 19 graden zitten we weer onder de 20 graden grens, een grens die we ook zondag niet gaan halen, in tegendeel, met 17 graden is het zelfs nog wat frisser dan zaterdag. Zondagavond/nacht kan er een enkele bui gaan vallen.

Na zondag verandert er maar weinig in het weerbeeld, zon en wolken wisselen elkaar af, overdag temperaturen rond de 20 graden en in de nachten rond de 13 graden.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat. De redactie zal er dan mee aan de slag gaan. Let op, de foto moet een eigen foto zijn anders wordt deze niet geplaatst

Reageren via facebook