Medemblik Actueel.

Bedrijven

Petra Fit, Frank Bakker & Dirk Vijn starten ‘Oost’

MEDEMBLIK – Vanaf 6 juli 2019 is er een nieuwe plek waar je een heel gezellig met elkaar kan praten, lachen, eten en genieten. Maar waar je ook gewoon even stil kunt zijn. Waar we stress verruilen voor ontspanning, drukte voor rust en plezier. Waar ruimte is voor iedereen.

Oost

Petra Fit, Frank Bakker & Dirk Vijn starten ‘Oost’ (foto via Facebook)

Oost ‘ – zo heet het nieuwe restaurant van Petra Fit, Frank Bakker en Dirk Vijn aan de Oosterhaven waar zij in het voormalige restaurant Misfits ‘Oost’ zijn begonnen. Het drietal kon het niet verkroppen dat op 1 van de mooiste locaties in Medemblik, aan de Oosterhaven de deuren dicht heeft gedaan en besloten het een nieuwe bestemming te geven.

Overdag lounge je er heerlijk aan de kade en kijk je naar de boten die rustig voorbij varen. Als je trek krijgt, bestel je wat lekkers uit de wereldkeuken van ‘Oost’. Op het menu vind je o.a. smaakvolle gerechten en culinaire experimenten vanuit alle hoeken van de wereld. Van Japanse sushi tot Zuid-Amerikaanse Picanha met salsa verde. Vegetarisch, goed vlees en verse vis. Lekker, goed en vriendelijk geprijsd eten.

Petra en Frank zijn natuurlijk geen onbekenden in Medemblik, als eigenaren van ‘Het Wapen van Medemblik’ aan de kop van de Nieuwstraat. Voor Petra is het pand waar voorheen de Twee Schouwtjes in zaten geen onbekend terrein, haar familie was voorheen eigenaar van De Twee Schouwtjes en samen met Dirk Vijn van het Designbureau TMPdesign gingen het drietal aan het brainstormen voor een nieuw concept.

Dirk Vijn: “Frank en Petra vroegen mij mee te denken over het concept. Toen viel alles op z’n plek. Ik was direct enthousiast, dit is waar ik al jaren over droomde. Nu is het zo ver. Ik kan mijn creativiteit en liefde voor goed eten en drinken nu combineren.

Oost begint op 6 juli als popup. Dat doen ze om te ontdekken wat de gasten leuk en lekker vinden. Als Oost die plek is waar zij van dromen, waar mensen elkaar ontmoeten en een fantastische tijd hebben, is het de bedoeling dat Oost de deuren nooit meer sluit!

Alvast reserveren? Dat kan via de website.

Reageren via facebook