19.9 C
Medemblik
2 augustus 2020 20:43
Medemblik Actueel.

Theaterkerk Wadway presenteert nieuw programma
Theaterkerk Wadway presenteert nieuw programma

Theaterkerk Wadway presenteert nieuw programma

WADWAY – Theaterkerk Wadway laat ook in het nieuwe theaterseizoen 2019/2020 weer een mooie mix zien van jonge en de meer bekende theatermakers. Nog even voordat u op vakantie gaat wat voorstellingen boeken? Het kan vanaf heden via de website van theaterkerk Wadway.

Zo is er toneel met de nieuwe voorstellingen van Jette Derlager met ‘Decemberdagen’, Yora Riemstra met ‘Up’ en Het Volk , maar ook Helmert Woudenberg keert terug met ‘Van huis uit’, een bijzondere matinee voorstelling.

Muziektheater en theaterconcerten worden steeds populairder in Wadway. Om die reden pakken we dit seizoen groots uit met o.a. Theo Nijland, Henk Poort, Ester Groenenberg & band, Piepschuim, Leone Jansen en Erik Rutjes, Enge Buren en natuurlijk komt ook Kees Vriend weer terug.

Uiteraard weer veel aandacht voor cabaret en kleinkunst. U kunt kennis maken met alle nieuwe talenten van grote festivals als Camaretten en het Amsterdams Kleinkunst festival, maar ook van nieuwe voorstellingen van o.a. Johan Goossens, Kitty van Mil en Kasper vd Laan. De aftrap is evenwel voor het jubileumprogramma van Andermans Veren op 28 september ivm het tien jarig bestaan van dit programma. En ook Joost Spijkers komt langs in februari en alleen in Wadway…

Natuurlijk vergeten we ook de kleinsten niet. Voor hen en de hele familie heerlijke voorstellingen waarbij ze niet stil hoeven te zitten met o.a. Kok Tos uit de Annie MG Schmidt boeken en Vrouwen van Wanten.

Aarzel niet het hele programma door te lopen en nog voor de zomer uw avondjes uit in Wadway alvast te reserveren.

Vanaf heden is het programma voor iedereen te zien op de website en kan men reserveren via www.theaterkerkwadway.nl

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?