Medemblik Actueel.

Bijeenkomsten Theater

Toneel: Les Misérables in Wervershoof

WERVERSHOOF – Toneelgroep Europa staat vrijdag 9, zaterdag 10, zaterdag 17, zondag 18 en maandag 19 maart met de voorstelling Les Misérables op de bühne van De Schoof in Wervershoof. De voorstellingen beginnen om 20.00 uur, behalve de matineevoorstelling op zondag (14.00 uur).

Frankrijk in de negentiende eeuw. Er hangt iets in de lucht. Er hangt al heel lang een spanning, eigenlijk sinds de bestorming van de Bastille in 1789. Jean Valjean zit zijn straf uit in een gevangenis in het zuiden van het land. Na zijn vrijlating besluit hij zijn leven te gaan beteren, maar de geesten uit het verleden blijven hem wel achtervolgen. Bezoekers kunnen zich laten meeslepen door zijn leven, een kijkje nemen in de onderklasse van Frankrijk, maar vooral ook genieten van het verhaal dat door de enorme spelersgroep van 23 spelers (met niet minder dan vijf debutanten!) op de planken wordt gezet.

Dit alles onder leiding van de nieuwe regisseuse Marjan Vlam. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.toneeleuropa.nl of facebook.com/toneeleuropa . Telefonisch reserveren kan via 0228-583640.

Reageren via facebook