Medemblik Actueel.

Foto aangeleverd

Buitensportfaciliteiten Vooroever Medemblik klaar voor gebruik

MEDEMBLIK – De fitnesstoestellen staan klaar voor gebruik en op het terrein is nu ook de belijning aangebracht. We dagen iedereen uit om gebruik te maken van de nieuwe buitensportfaciliteiten langs de Vooroever! Sporters uit allerlei disciplines en organisaties hebben meegewerkt aan de totstandkoming van drie buitensportgebieden op de Vooroever.

Op drie locaties vanaf het Regattacenter tot aan het Nesbos staan niet alleen sporttoestellen, ook zijn trainingsmotieven op de parkeerplaatsen aangebracht. Daarnaast is er een extra wandelpad aangelegd in het Nesbos, zodat er een rondje hardgelopen kan worden.

Sportieve gemeente en gezond leven

Wethouder Joset Fit is blij met deze stappen. “Wij zijn een sportieve gemeente en gunnen het al onze inwoners om gezond te leven. Deze toestellen, belijning en wandelpad zorgen ervoor dat meer mensen op een heel laagdrempelige manier aan beweging kunnen doen. Iedereen kan hier sporten, ook als je geen lid bent van een sportclub. Dit hebben we als gemeente niet alleen gedaan, maar samen met Recreatieschap West-Friesland en een aantal sporters uit diverse disciplines. Daar zijn we trots op. Ik zou zeggen: veel sportplezier!

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook