16.7 C
Medemblik
9 juli 2020 20:40
Medemblik Actueel.

foto door: www.pascalvanas.nl

Medemblik evalueert nieuwe locatie kermis Wognum

WOGNUM – Aan het begin van dit jaar zijn er  verschillende bijeenkomsten met inwoners en betrokken organisaties geweest waarin werd gediscussieerd over een nieuwe locatie voor de kermis in Wognum. Toen hebben is afgesproken dat er na afloop een evalutatie zou komen.

Daarom nodigt de gemeente Medemblik u nu van harte uit voor een evaluatiebijeenkomst op woensdag 26 juni om 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur) in het gemeentehuis (Gebouw Midden) in Wognum. de gemeente is nieuwsgierig naar uw bevindingen! Voor deze avond zijn ook de organisatoren en andere betrokken organisaties uitgenodigd.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?