Medemblik Actueel.

Algemeen Bedrijven

Coolcat failliet, 1100 mensen verliezen hun baan

HOORN – Kledingimperium Coolcat heeft vanmiddag haar faillissement aangevraagd. Oprichter Roland Kahn die ook eigenaar is van America Today, Sapph en MS Mode zegt dat de marktomstandigheden het niet langer toestaan op deze wijze door te gaan met Coolcat, meldt nieuwspartner WEEFF

Het faillissement zal dinsdag door de rechter worden uitgesproken waarna er er voor de 1100 personeelsleden die bij de Nederlandse vestigingen werken, waaronder 2 vestigingen in Hoorn, ontslag zal worden aangevraagd. De curator zal beslissen of de winkels open blijven of dat ze direct gaan sluiten.Of Coolcat een overname object gaat worden is ook nog niet duidelijk.
Voor Hoorn is het de zoveelste klap in het winkelbestand, afgelopen maand ging ook winkelketen Intertoys failliet.

Reageren via facebook