Medemblik Actueel.

De Rechtbank in Alkmaar

Medemblikkers blijven langer in de cel in afwachting van hun rechtzaak

MEDEMBLIK – De drie Medemblikkers die in de nacht van zondag 24 op maandag 25 februari een woning aan de Begonialaan in Lutjebroek hebben overvallen blijven zeker nog tot de rechtzaak in augustus begint in de cel, een vierde Medemblikker is vrijgelaten en wordt niet langer gezien als verdachte.

Daniel K.(41), Karol W.(28) en Arthur C.(27), alle drie afkomstig uit Polen maar wonende in Medemblik, hebben die bewuste nacht de bewoner van het huis mishandeld door met een houten vleeshamer de man op zijn hoofd te slaan waarna ze de laptop van de man meenamen en in een personenauto op de vlucht sloegen.

Niet veel later kon de politie de verdachten aanhouden.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook