Weerbericht Medemblik – zon, wolken en buien

MEDEMBLIK – Het aangekondigde noodweer voor dinsdagavond kwam later dan verwacht maar de hevigheid was er niet minder om. Vandaag geen onweer op het menu maar wel zon, wolken en buien. Zeker voor vanavond en vannacht staan er een paar stevige buien op het menu. De middagtemperatuur loopt vandaag op naar 17 á 18 graden, lokaal kan de 19 graden worden gehaald. De wind is overwegend matig van kracht, windkracht 3, en waait uit eerst uit het zuiden/zuidwesten maar draait in de loop van de ochtend naar het noord/noordwesten.

Donderdag ziet het er weer wat zonniger uit, de zon komt weer vaker achter de wolken tevoorschijn maar met de temperatuur zitten we iets onder normaal voor juni, 17 á 18 graden. De wind waait uit het zuidwesten en is overwegend matig van kracht , windkracht 4.

Vrijdag is het weer meer bewolkt en kan er een bui gaan vallen al vallen de hoeveelheden wel mee wat er gaat vallen. De wind waait uit het zuidwesten en is vrij krachtig van sterkte, windkracht 5, de middagtemperatuur loopt op naar 21 á 22 graden.

[signoff]

Reageren via facebook