Weerbericht Medemblik – zon,buien en ook een enkele klap onweer

MEDEMBLIK – Vandaag is het een mengelmoes van diverse weersomstandigheden. Felle opklaringen en bewolking waaruit ook neerslag zal vallen waarvan sommigen ook met een paar klappen onweer gepaard kunnen gaan wisselen elkaar vandaag af. De middagtemperatuur loopt op naar rond de 19 graden bij een matige wind uit het zuidwesten. In de nacht naar zondag daalt het kwik naar 10 graden.

Het weer voor zondag

Zondag is vrijwel een kopie van vandaag, zon, buien, mogelijk een enkele klap onweer en een matige wind uit het zuidwesten, enkel met 18 graden is het een graadje frisser dan vandaag en ook de nachttemperatuur richting de maandag is met 8 graden een stuk frisser dan de afgelopen dagen.

Het weer voor de nieuwe week

Maandag t/m woensdag is het met 19 graden nog vrij warm voor de tijd van het jaar, de zon heeft de overhand maar de kans op een enkele bui blijft aanwezig. Woensdag wordt de warmste dag van de week met gemiddeld 21 graden maar dan is de kans op neerslag ook het hoogst. Vanaf donderdag gaat de temperatuur weer een stap terug doen met overdag temperaturen van tussen de 14 en 16 graden en neemt de wisselvalligheid ook weer toe.