Brand Keijzer Racing zorgt voor veel schade, ‘hopelijk valt het mee zegt Willemjan Keijzer’

ANDIJK – De brand die maandagavond op de eerste verdieping in het bedrijf van Willemjan Keijzer onstond heeft voor veel schade gezorgd. De brandweer moest een gat in het dak zagen om de brand beter te kunnen bedwingen.

De brandweer ging de brand eerst van buiten te lijf maar zag al snel dat dit niet ging werken waarna er werd besloten het dak open te zagen om zo ook van bovenaf de brand te kunnen blussen. Op de eerste etage lagen vooral banden die voor de vele rookontwikkeling zorgden.

Vandaag zal Willemjan Keijzer de schade gaan bekijken. Omwondenden van het pand vertelden maandagavond aan onze verslagger dat ze behoorlijk geschrokken zijn en dat iedereen in het dorp met Willemjan Keijzer meeleeft, ,,dit gun je niemand,’  vertelde een aanschouwer van de brand.”

Een geluk bij het ongeluk was dat de brandweer op de maandagavond aan het oefenen is en dus zeer snel na de melden ter plaatse konden zijn en zo erger konden verkomen.

[signoff]

Reageren via facebook