Medemblik Actueel.

Foto: Ina Wijnhoud
Wielrennen

Medemblik ook dit jaar onderdeel Profronde van Noord-Holland

MEDEMBLIK – De organisatie van Profronde Noord-Holland houdt zondag 14 mei voor de 71e keer de Profronde van Noord-Holland. De start vindt om 11.00 uur plaats in Alkmaar en de wielrenners finishen tussen 15.00 en 16.00 uur op de Kanaalkade.

180km

In de doorkomstplaatsen Zaanstad, Wormerland, Medemblik en Hollands Kroon wordt veel aandacht geschonken aan de doorkomst van de wielrenners, die 180 km koersen door de provincie. Maar daar heerst vooral gezelligheid. In het hart van Alkmaar wordt tussen de start en de finish van wielerronde is een sportief en spectaculair programma opgezet voor bezoekers op de Kanaalkade.

Studente Regio College Rondemiss 2017

Van het een komt het andere. Ben je het ene moment het gezicht van het Regio College, wordt je vervolgens ‘gespot’ als Rondemiss van de Profronde van Noord-Holland en kun je rekenen op regionale bekendheid! Voor de twintigjarige Dilsad Musul, studente Luchtvaartdienstverlening aan het Regio College is het een heel leuke ervaring. “Ik voel me zeer vereerd dat ik dit mag doen,” vertelt Dilsad.

De koers  LIVE via NH en de Live stream!

De 71ste internationale Profronde van Noord-Holland is op zondag 14 mei a.s. ook te volgen via de televisie en internet. De LIVE – uitzending van de wielerkoers is te zien via  NH en via de website www.profrondevannoordholland.nl.  In Alkmaar word groot scherm geplaatst en is  de wedstrijd LIVE  te bekijken. Uiteraard zijn we te volgen via de Liveticker op de Twitteraccount @RondevNH 

Kijk voor meer informatie op www.profrondevannoordholland.nl

Reageren via facebook