Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik: bewolkte start, later ook wat zonneschijn

MEDEMBLIK – Terwijl het zondag in delen van Nederland bar en boos was wat het weer betreft, neerslag hoeveelheden tot 30mm in korte tijd, zware onweersbuien, blijft bij ons de neerslaghoeveelheden ver achter bij wat er normaal moet vallen in het eerste deel van 2019.

Ook vandaag zal daar weinig verandering in gaan komen, er is veel bewolking maar in de loop van de dag zal de zon zich ook soms even laten zien. De temperatuur blijft steken bij een magere 15 graden en dit alles bij een matige noordelijke wind. In de nacht naar dinsdag daalt het kwik naar een graad of 10.

Dinsdag is er ook nog veel bewolking, loopt de temperatuur op naar 15 á 16 graden in de middag en daalt weer naar 10 graden in de nacht naar woensdag. De wind draait wat meer naar het westen en blijft overwegend matig van kracht en de neerslagkans is wederom nihil.

Na dinsdag gaat de wind via het westen naar het zuidwesten en komt er meer ruimte voor de zon. Woensdag is het met 15 graden nog aan de frisse kant maar de dagen daarna kruipt deze richting de 18 graden.

Donderdagavond/nacht kan er wat neerslag gaan vallen en ook vrijdagochtend is er kans op wat lichte neerslag.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook