14.6 C
Medemblik
21 mei 2020 02:47
Medemblik Actueel.

Dr. Hans Bloks geeft lezing over eetstoornissen

MEDEMBLIK – Dr. Hans Bloks is klinisch psycholoog en heeft meer dan 25 jaar ervaring met de behandeling van eetstoornissen zowel klinisch als ambulant. Hij heeft ook onderzoek gedaan naar het beloop van eetstoornissen en veel workshops gegeven over motivatie en daar over gepubliceerd.

Op zaterdag 25 mei geeft hij een lezing voor naasten (ook mensen met eetstoornis zijn van harte welkom) in het inloophuis in Medemblik. De inloop is vanaf 13.00 met koffie/thee en iets lekkers en dan zal de lezing rond 13.30 uur starten.

In deze lezing zal Hans voorlichting geven over eetstoornissen en de behandeling daarvan. Verschillende vormen van behandeling zullen uitgelegd worden en er zal ingegaan worden op de rol die motivatie daarbij speelt en wat ouders en naasten kunnen doen bij het herstelproces.
Het belooft een interessante middag te worden. Wij zien jullie graag!

Opgeven voor deze lezing is verplicht en vol = vol . Opgeven kan via een privébericht of via info@dalisayrecovery.nl

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook