Medemblik Actueel.

Algemeen

Pinautomaat ABN Andijk weer eens buitenwerking

ANDIJK – De ABN pinautomaat aan de Middenweg in Andijk is weer eens stuk, houdt u er dus rekening mee dat als u moet pinnen u dit ergens anders moet doen.

De problemen met de pinautomaat in Andijk speelt al langere tijd. Inwoners zijn het zat dat de enige overgebleven pinautomaat in het dorp, vaak leeg is of buiten gebruik. “Ik vind het schandalig, ik moet toch kunnen pinnen in een dorp.”, vertelde Els van den Bosch al eens tegen Medemblik Actueel. Het is een komen en gaan van mensen die even checken of ze geld kunnen opnemen bij de ABN AMRO-pinautomaat bij het winkelcentrum.

Gerard Schuitemaker van de KBO-Andijk vertelde in 2018 al tegen de redactie dat hij het heel erg vind dat vooral ouderen hier helemaal naartoe moeten komen en dan geen geld kunnen pinnen.

Wanneer de pinautomaat het weer gaat doen is onduidelijk, ABN Amro is op dit moment niet bereikbaar voor een reactie.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat. De redactie zal er dan mee aan de slag gaan. Let op, de foto moet een eigen foto zijn anders wordt deze niet geplaatst

Reageren via facebook