Medemblik Actueel.

Algemeen

Home-Start nu ruim een jaar in de gemeente Medemblik

MEDEMBLIK – In de afgelopen periode hebben we op een leuke manier afscheid genomen van het eerste gezin. Het gezin is erg positief over de ondersteuning van de vrijwilliger. Home-Start biedt ouders een jaar lang een steuntje in de rug bij de opvoeding van hun kinderen. Onder andere om het zelfvertrouwen van ouders te vergroten zodat ze het na een jaar weer zelf kunnen.

Ken je gezinnen die de steun van een vrijwilliger zouden kunnen gebruiken? Gezinnen kunnen zelf contact opnemen met mij of hen kan gevraagd worden of ik ze mag bellen.

Kijk voor meer informatie op www.home-start.nl of bel me gerust!

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat. De redactie zal er dan mee aan de slag gaan. Let op, de foto moet een eigen foto zijn anders wordt deze niet geplaatst

Reageren via facebook