25.2 C
Medemblik
10 augustus 2020 23:43
Medemblik Actueel.

Foto via de binding

Nick Schouten is de kartkampioen van Wervershoof, treedt hij in de voetsporen van Max Verstappen…

WERVERSHOOF – De kart kampioen 2019 van Wervershoof is bekend : Nick Schouten, snelste ronde in 25.88 seconde. 2de plaats : Marc v/d Gulik, snelste ronde 25,92. Een miniem verschil van 0,04 seconde! 3de plaats : Rober v/d Gulik, snelste ronde 26,01.

Vanaf de eerste ronde werd er hard om de ereplaatsen gevochten. Opvallend is dat iedereen in de 2de heat sneller reed dan de eerste. De verschillen liepen uiteen van 0,3 tot 3 seconden per ronde. Na de 3de heat stonden Nick, Marc, Rober, Pieter-Jan N., Klaas, Martijn, Beau en Simon in de grand finale. Na een prachtige strijd waren de winnaars en dus het erepodium bekend. De winnaars ontvingen een beker, bloemen en de fles champagne werd ontkurkt. Ik heb van jullie genoten. Zien we jullie volgend jaar weer aan de start?

via: De Binding

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?