Medemblik Actueel.

Motorsport

Technische problemen verprutsen Mike van Vugt zijn WK Karten

WOGNUM – De twaalfjarige Mike van Vugt mocht vorige week deelnemen aan het WK Karten in Italië. Door technische problemen beleefde Mike samen met zijn ouders geen goed resultaat. Dat neemt niet weg dat het evenement een prachtige ervaring was en Mike van Vugt veel heeft geleerd.

Mike van Vugt keek erg uit naar het WK Karten. Het werd, als het gaat om de prestaties, een ongelukkige week waarin de technische problemen de boventoon voerde. ‘Wel een fantastisch evenement’ aldus Martijn van Vugt, de vader van Mike.

Veel tijd om terug te kijken is voor Mike geen mogelijkheid, want vrijdag staat de volgende wedstrijd op het programma. In Genk staat de laatste wedstrijd van het Belgisch kampioenschap op het programma. Mike van Vugt mag dan zijn tegenvallende prestaties wegpoetsen. Duidelijk is dat Mike vol gaat voor de overwinning in het buurland.

Vrijdagavond 4 november blikt Mike van Vugt samen met Sport Actueel van de Westfriese Omroep WEEFF terug op het WK Karten en de laatste wedstrijd van het Belgisch kampioenschap.

Reageren via facebook