Medemblik Actueel.

(pop)muziek

30+ Dancing Party Blokker in Hoorn

BLOKKER – 30, 40 of 50 jaar? Begin juli vindt er weer een Dancing Party in Blokker plaats. Het terugkerende feest voor iedereen ouder dan 30 jaar was afgelopen november een groot succes. Deze zomer keert Dancing Party weer terug naar West-Friesland, om het succes nogmaals over te doen.

Dit dansfeest is populair onder singles die gezellig en ongedwongen willen uitgaan met leeftijdsgenoten. Terwijl het in de singlesagenda bekendstaat als een singlesfeest niet alleen voor singles weggelegd. Iedereen die gezellig wil uitgaan en dansen op muziek uit de jaren ’70 en later is welkom.

  • Feest voor 30, 40, 50 plussers
  • Muziek uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s

De Dancing Party wordt gehouden in Blokker bij De Nadorst, een begrip in de omgeving. Alle faciliteiten zijn aanwezig dat gecombineerd wordt met een prachtige locatie en uitstekende parkeergelegenheid. Er is voor elk wat wils en ook worden verzoekjes gedraaid. Tickets voor het evenement kosten € 12,50 In de voorverkoop en zijn inclusief parkeren, garderobe, toiletgebruik en warme en koude hapjes.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook