Medemblik Actueel.

Foto: DEEN Supermarkten
Gerechten

Wat eten wij vandaag: Romige spaghetti met champignons en worst

Romige spaghetti met champignons en worst

Wat eten wij vandaag: Romige spaghetti met champignons en worst Wat eten wij vandaag: Romige spaghetti met champignons en worst Uitprinten
Aantal personen: 4 Bereidingstijd:
Voedingswaarde Calorieën Vet
Waardering 5.0/5
( 1 Stemmen )

Ingrediënten

  • 2 eetl. boter of
  • 2 eetl. vloeibaar bakproduct
  • 1 ui, gesnipperd
  • 4 saucijzen, in plakjes
  • 1 theel. verse rozemarijn
  • 2 teentjes knoflook, fijngehakt
  • 1 rode peper, in ringetjes, zonder zaadjes
  • 500 g gemengde paddenstoelen, in plakjes, schoongeveegd
  • 250 ml kookroom
  • 300 g spaghetti

Instructies

  1. Verhit het bakproduct en fruit hierin de ui circa 5 minuten op een lage stand.
  2. Voeg de plakjes worst, rozemarijn, knoflook, peperringetjes en paddenstoelen toe en roerbak enkele minuten op een hoge stand.
  3. Doe de room erbij en breng aan de kook. Laat op een lage stand met het deksel op de pan circa 5 minuten zachtjes pruttelen.
  4. Breng intussen een grote pan water met zout aan de kook en kook de spaghetti beetgaar. Giet af en laat goed uitlekken.
  5. Breng de saus op smaak met versgemalen peper en schep de spaghetti erdoor. Lekker met geraspte Parmezaanse kaas.

Reageren via facebook