Medemblik Actueel.

Foto aangeleverd
Algemeen

Medemblikse duurzaamheidspionier Theo van Lieshout schrijft boek

MEDEMBLIK – Het boek “Een jaren 70 huis energieneutraal zonder gas: zo kan jij het ook” neemt de lezer stap voor stap mee in de vernuftige manier waarop van Lieshout zijn eigen woning in Wognum volledig energieneutraal maakte.

Op 24 april overhandigde hij het eerste exemplaar aan duurzaamheidswethouder Harry Nederpelt. De gemeente is bijzonder trots op haar inwoner die op dit niveau bezig is met duurzaamheid, en hoopt dat Theo en zijn boek een inspiratie zijn voor overige inwoners. Het boek is inmiddels online verkrijgbaar.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook