Medemblik Actueel.

Bedrijven

Nicker Zonneveld, 42 jaar het gezicht van de bowling in Medemblik

MEDEMBLIK – Na 42 jaar is het genoeg geweest zegt Nicker Zonneveld, eigenaar van de Bowling en Partycentrum Medemblik. 42 jaar waarvan 30 jaar samen met zijn steun en toeverlaat Lilian deelden zij lief en leed, maakten diepe dalen mee maar ook prachtige momenten. Nicker was de bowling en de bowling was Nicker. Altijd positief ingesteld, grappen en grollen en dollen.

Met hard werken, werkweken van 80 uur of meer waren eerder normaal dan zeldzaam is de Bowling tot ver in de omgeving een bekende plek om te bowlen en voor feesten en partijen.

Voor de camera van Medemblik Actueel blikken Nicker en Lilian terug op 42 jaar Bowling Medemblik.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat. De redactie zal er dan mee aan de slag gaan. Let op, de foto moet een eigen foto zijn anders wordt deze niet geplaatst

Reageren via facebook