Medemblik Actueel.

Diabetes Fonds zoekt een collecteorganisator in Wervershoof en Medemblik

MEDEMBLIK – De collecteweek van het Diabetes Fonds is van 28 oktober tot en met 2 november 2019. Als collecteorganisator ben je de onmisbare schakel tussen de collectanten en het Diabetes Fonds. Je houdt je onder andere bezig met het indelen van de looproutes, het bestellen en verdelen van collectematerialen en het tellen van de collecteopbrengst.

Meld je nu aan

Houd je van organiseren en heb je rondom de collecteweek een paar uur tijd? Meld je nu aan als collecteorganisator via www.diabetesfonds.nl/collecte. Wil je liever collecteren? Meld je dan aan als collectant. Neem voor meer informatie contact op met collecte@diabetesfonds.nl of bel 033-462 2055.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?